5 october is v d kamp langs geweest voor een nieuwe vloer het is vlot en geweldig verlopen niets was teveel bedankt voor de prettige afhandeling gr piet en el v drunen
Van drunen (08-10-2017 11:35 @ 81.206.78.220)

22 september heeft van de Kamp een prachtige PVC vloer in ons huis gelegd. Naast dat het voorspoedig liep, is het eindresultaat ook erg mooi. We zijn er heel blij mee! Bedankt voor het meedenken en helpen. Groeten Arjan en Gertine
Fam. van de Grootevheen (01-10-2017 11:32 @ 213.197.21.210)

Voor onze nieuwe woning wilden wij graag duettes die breder dan 300cm zijn. Maar die zijn er niet overal. In onze vorige woning hebben wij ook alles (vloer, raambekleding), zeer naar tevredenheid, door Van de Kamp laten doen. Dus daarom nu natuurlijk weer teruggekomen. Duettes uitgezocht, wederom goed geadviseerd en na een zeer snelle levering zijn deze afgelopen week opgehangen. Ze hangen geweldig! Bedankt weer allemaal!
Helen van Maanen (23-09-2017 09:46 @ 86.82.67.152)

Het doek van ons zonnescherm was na zo'n 10 jaar inmiddels aan vervanging toe. De regen doorkruiste de eerste afspraak (werd ook keurig daarover gebeld), maar inmiddels zit het nieuwe doek erop. Prima service van een vertrouwd adres.
Fam. Van de Pol (30-08-2017 11:57 @ 86.89.23.164)

Een complete renovatie waarbij het huis zijn karakter moest behouden. Wat een geduld was er met het uitzoeken van de aankleding. Extra overleg omdat er toch iets mooiers of beters was in de ogen van van de Kamp. Heerlijk dat meedenken, zeker niet opdringerig, nee erg waardevol. Dan wordt alles gestoffeerd, problemen zijn er niet, ze denken in oplossingen. En het is een plaatje geworden. Wij zijn meer dan tevreden.
Fam Donkervoort. (19-07-2017 10:57 @ 77.163.143.71)

Na veel woninginrichters te hebben bezocht ben ik bij van de Kamp terecht gekomen. Angélique hielp mij zeer professioneel en zonder enige druk tot het sluiten van de deal, dat was fijn. Hans heeft alles tot in de puntjes verzorgd in huis en op de achtergrond zorgde Colinda dat de bestellingen en planning goed verliepen. Heel fijn dat er contact met mij werd gehouden en zaken tussentijds met mij werden afgestemd. Het resultaat is boven verwachting!
Marieke Wormgoor (19-07-2017 08:40 @ 77.165.98.142)

We waren als eens elders wezen kijken voor duette s van Sunway. Tot we bij van de Kamp in voorthuizen terecht kwamen. Wat een goede service kregen we daar. Wat een goede adviezen en het meedenken over alles. Jullie dachten met ons mee, op alle vragen die we hadden kwam een antwoord en als ze het niet wisten gingen ze voor ons op zoek of belde de leverancier om ons toch de antwoorden te kunnen geven. We zijn zeer tevreden met alle service die ze ons gegeven hebben! Heel veel dank we zullen
Mieke Dohmen (17-06-2017 20:52 @ 77.164.31.229)

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we ons laten helpen door Van de Kamp. We waren erg tevreden over het advies: ze hebben goed met ons meegedacht en waren duidelijk gericht op onze tevredenheid en niet op de maximale verkoopwaarde. Ze zetten ook geen druk: We konden meerdere stalen lenen en konden die rustig op ons gemak bestuderen. Ook het leggen gebeurde vakkundig, volgens afspraak en het resultaat ziet er prachtig uit. Nog elke dag genieten we van onze keuze voor vd Kamp
Fam Sluis (15-06-2017 13:20 @ 37.17.216.129)

Opnieuw wil ik jullie bedanken, voor het mee denken om de juiste keuze te maken en het vakwerk wat is afgeleverd bij het leggen van het vinyl.Alle vertrekken zien er weer prachtig uit tot in de kelder toe. Alles tot in de puntjes, er is geen speld tussen te krijgen,dus geen 100 maar 200 procent samen.
Wil van de Kleut (07-04-2017 21:27 @ 213.247.64.23)

Samen met mijn vrouw langs gegaan bij Van de Kamp op zoek naar een goed matras. Wij werden goed ontvangen en kregen duidelijk advies van de verkoopmedewerkster. Geen verkooppraat, maar een eerlijk advies! Wij zijn blij met onze nieuwe matrassen en snelle levering, toppie! Echt een aanrader Van de kamp woninginrichting. Nogmaals dank.
Fam. Pater (16-02-2017 11:04 @ 213.126.128.25)

Wij hebben ons nieuwe appartement laten stofferen door Fa. van de Kamp. Wij zijn daar al jarenlang klant en ook deze keer zijn wij op een geweldige manier geholpen!!!!! De vloer prachtig gelegd tot in het hoekje van de meterkast!!!!En in de winkel door Jacqueline ( ik weet niet zeker of ik de naam goed heb) die mij uitstekend heeft geadviseerd. Hartelijk dank voor de goede hulp!!!!!!
Dhr.en Mevr. van Welie (26-12-2016 12:33 @ 77.251.142.42)

Wij hebben shutters voor een rond raam laten plaatsen. Een stukje maatwerk wat super is gelukt. Wij zijn gelukkig met eind resultaat en fijne manier van zaken doen. Wij komen zeker terug.
K.A van Olst (26-09-2016 18:46 @ 86.84.194.253)

Al jarenlang zijn we klant bij de fa. Van de Kamp voor het stofferen van onze woning. En ook op de slaapafdeling weten ze waar ze over praten, zo bleek onlangs maar weer. Heel fijn dat ik mocht proefslapen op een nieuw matras, dat door Hans na een lange werkweek toch nog even gebracht werd. Bedankt allemaal!
A. Westeneng (19-07-2016 12:57 @ 86.84.194.222)

Wij zijn fantastisch geadviseerd met als eind resultaat een prachtige PVC vloer. Van de Kamp en medewerkers hartelijk dank hiervoor.
Fam. Veenendaal (19-07-2016 08:43 @ 213.127.174.247)

Ben in Voorthuizen komen wonen,hoorde dat Fam van Kamp een Woninginrichting in Voorthuizen een Gezonde zaak is .Ben naar de zaak gegaan,daar krijg je al een goed uitleg van over wat het beste is.Het is Keurig gelegd,goede afspraken fijne Mensen goed advies ,keurig gedaan Hartelijk Dank alle lof en vertrouwen. Zeer aan te bevelen.
Ada Boekholt. (18-07-2016 17:42 @ 213.93.102.177)

De medewerkers van Van der Kamp hebben ons uitstekend geholpen bij het maken van de keuze van onze gordijnen en tapijt. Verschillende mogelijkheden hebben we samen doorgesproken, en stalen mochten we thuis bekijken. Ook het maken van de gordijnen en leggen van het tapijt is zeer goed uitgevoerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat!
Remke en Paul (25-04-2016 20:04 @ 82.94.52.121)

Keurig aan de afspraken gehouden, ondanks de zware enkelblessure van Hans. Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook het advies in de winkel was van hoge kwaliteit net als de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank hiervoor en het beste met de blessure van Hans.
Fam. Jansen. (11-04-2016 15:48 @ 84.87.116.77)

Gelet op de eerdere goede ervaringen met dit bedrijf ons nieuwe huis in laten richten door dit bedrijf. We zijn erg tevreden over de geleverde materialen en de wijze waarop ze zijn gemonteerd. De prijs/kwaliteit verhouding is ook goed. Alle lof voor het door jullie geleverde werk en de prettige contacten! Hebben we in de toekomst nog iets nodig voor onze woning dan zijn jullie onze keus.
Henri en Els (08-04-2016 21:57 @ 213.127.109.233)

Het ziet er fantastisch uit, nu met de nieuwe shutters voor het doucheraam en de slaapkamer en overloop. prima stuk vakwerk we zijn er zeer tevreden mee!
Arnold Nijholt (20-02-2016 21:01 @ 86.86.99.78)

Ons huis is weer als nieuw dankzij vakwerk van Hans ,Ferry en Evert. Angelique en Colinda bedankt voor het fijne advies in de winkel en kordaat optreden nadat de aannemer niet op de gewenste datum zijn werk af kon hebben waardoor jullie moesten schuiven in de agenda!Kortom errug blij zijn we met van de Kamp!
Maries en Carla (16-07-2015 19:40 @ 31.151.135.182)

Heel erg bedankt!!!!!  Gisteren heeft Hans weer een knap stukje vakmanschap laten zien. Heel blij ben ik met het eindresultaat. Het tapijt heeft ook zoín groot effect op de sfeer in de kamers. Alles is prachtig afgewerkt. Zelfs de onderkant van het bed in de MC is gestoffeerd. Prachtig. Ben er zo blij mee. Dank je wel en een hele fijne vakantie. Met vriendelijke groet, NicŰle van Prooijen - Berkelmans
Nicole van Prooijen (16-07-2015 13:09 @ 84.86.239.33)

Erg blij met service en kwaliteit van deze zaak! Punctueel, prettig in contact en prachtig eindresultaat van trapbekleding en raambekleding. We zetten de samenwerking nog even voort want huis is nog niet helemaal af..
Judith (14-07-2015 14:39 @ 217.166.67.163)

We zijn ontzettend blij met onze vloer en de houten jaloeziŽn van Jasno. Erg mooi gelegd en gemonteerd. WŠt een plaatje. Zeker een aanrader. Bedankt!!
Lars & Evelien (01-07-2015 16:00 @ 178.23.185.122)

In de eerste plaats heel prettig geadviseerd in de winkel met de keuze wat betreft PVC-vloer en trapbekleding. Op de afgesproken datum alles gelegd tot onze volle tevredenheid. Het is heel mooi geworden. Fam. W. van Dompseler
Fam. W. van Dompseler (30-04-2015 09:59 @ 188.142.6.123)

Wij zijn buitengewoontevreden Fijn geholpen in de wikel Afspraken goed na gekomen Het werk tot volle tevredenheid gedaan
Eefje en Evert v.d.Beek (03-12-2014 11:57 @ 86.80.103.203)

De lamelgordijnen hangen fantasties,de schoonloopmat ligt er ook mooi in.Nog bedankt voor de vriendelijke en deskundige service,bedankt Hans en je vrouw.
Fam.Mulder(05-06-2014) (10-06-2014 10:12 @ 83.162.241.79)

Gisteren zijn onze railroedes en gordijnen gemonteerd door Hans en Ferry:keurig gedaan jongens. Het maakt onze woonkamer warm en gezellig. Colinda bedankt voor het deskundige advies.
Familie van de Klok (26-03-2014 12:17 @ 84.86.239.33)

Onze trap laten bekleden door Hans. top gedaan, ziet er super uit en zijn vrouw heeft ons goed geholpen met de juiste tapijt kleur te vinden. We hebben weer een prachtige trap.
Linda en Wilko (17-09-2013 13:30 @ 62.132.87.34)

Het was een heel gezoek naar nieuwe raambekleding en er werd prima met ons meegedacht. Het resultaat is prachtig, we zijn er heel blij mee. Hartelijk dank!
Familie van de Glind (23-07-2013 22:13 @ 80.57.157.101)

De gehele woning is gedaan met Vinyl. Dit is werkelijk prachtig geworden. We zijn er erg blij mee. Het contact met de mensen die het hebben gelegd en gedaan is keurig verlopen. De meubels werden weer keurig op zijn plaats gezet. De service is perfect. Goed vakmanschap en een prima bedrijf om mee in zee te gaan. Dank jullie wel Fam Renes
Mevrouw Renes (22-07-2013 09:12 @ 80.57.131.127)

Wij hebben in de kamer,keuken en gang pvc vloer laten leggen. Het ziet er erg mooi uit.We krijgen complimenten dat het zo mooi gelegd is,dus alle eer gaat naar Hans en Ferry.Bedankt voor jullie werk.
Fam. Goorhuis (08-07-2013 14:28 @ 80.56.130.225)

Wij hebben een goede ervaring met v.d. Kamp woninginrichting.Er is bij ons een knikarm zonnescherm geplaatst en alles is zeer goed verlopen goed contact duidelijke afspraken en vriendelijk en goed vakmanschap maakt dat je met dit bedrijf in zee ? kan gaan.Fam. van BlitterswijkBarneveld
Fam. van Blitterswijk - Barneveld (19-06-2013 10:02 @ 77.167.91.207)

We hadden bij twee firma's een offerte laten maken voor een nieuw zonnescherm. De firma v.d Kamp blonk uit in prijs, service en advies. De contacten waren allervriendelijkst en de montage en afwerking bijzonder goed. Hartelijk bedankt voor jullie inzet, zowel in de winkel als thuis!
Fam. Hofstra (11-06-2013 10:22 @ 188.142.105.134)

Goede vriendelijke service en vakwerk !
Griesdoorn (27-04-2013 21:45 @ 77.162.213.138)

Het is inderdaad zo,onze ouders kochten bij Hannes van de Kamp hun spullen,wij zelf gingen naar Gert en Evelien nu naar jaren(45) moest er van de derde etage naar de beneden verdieping vloer bedekking komen,overloop trappen en gang en dachten wij wie is er beter dan Hans en Colinda van de Kamp wij hoorden nog steeds goede resultaten en hebben nu tot volle tevredeheid alles laten stofferen het resultaat is prachtig Hans en Ferry waren beleefd,en vrolijk en leverde goed werk het was een gezellige
EVERT & GERRY-SANDVOORT. (05-03-2013 17:03 @ 213.10.52.119)

In 2012 hebben wij jasno shutters, vloerbedekking, gordijnen/vitrage en horren gekocht bij Colinda en Hans. Wij kregen goed advies en alles is keurig gemonteerd, gelegd en opgehangen. Hans en Colinda hebben een goede planning en komen afspraken na. Ook de service is goed nadat alles geplaatst en opgehangen is.
Hubert en Charlotte (17-12-2012 20:54 @ 24.132.66.121)

In 2 kamers vinyl gelegd,keurig gedaan Bovendien nog wat gelijmd ,alles netjes terug geplaatst, goede service,zijn heel tevreden.
Fam Schuiteman (28-11-2012 20:44 @ 81.205.189.102)

Wij hebben shutters van Jasno gekocht bij Hans en Colinda van de Kamp. Hans heeft ze zeer zorgvuldig en netjes voor ons gemonteerd. Het resultaat was ronduit prachtig. Hier zullen wij jarenlang plezier van hebben.
Jan en José (25-11-2012 16:56 @ 86.88.217.71)

Wij zijn heel tevreden over de service, al eerder ervaren met tijdelijke opslag vloerbedekking en nu weer met gordijnen,die vlekjes hadden bij aflevering, maar binnen zeer korte tijd alsnog correct geleverd zijn. Fijne winkel om zeker naar terug te gaan.
Fam de Vries (15-11-2012 13:48 @ 80.56.130.32)

Wij willen Fam. V.d. kamp bedanken voor de uitstekende service. Mijn vriendin en ik hebben gelukkig gekozen voor de kwaliteit en expertise van deze winkel. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Hartelijk dank voor het geleverde werk en wij zullen zeker terug keren bij jullie in de winkel!
Broedelet (31-10-2012 23:52 @ 31.151.135.48)

We zijn blij dat we de firma van de Kamp hebben gekozen als leverancier voor de vloer van ons nieuwe appartement. We werden prima geadviseerd over de mogelijkheden van een PVC vloer. We wilden graag een diagonaal patroon; toen kwam Hans v.d.Kamp met het iodee de vloer te verfraaien met een bies en rechte sroken langs de wanden van de kamer. Het geheel is een bijzonder fraaie vloer geworden. De vloer is vakkundig gelegd, prima egaal en keurig afgewerkt.Kortom: vakwerk!
Fam van Dam (29-10-2012 22:58 @ 80.57.201.75)

Ik wil jullie bedanken voor de ouderwetse service's. Ik hoefde mijn verlangens maar kenbaar te maken, jullie konden daar helemaal in mee. Vier keer van matras veranderd om tot de juiste keuze te komen voor mijn rugprobleem. En niks te veel als na een paar dagen al bleek dat het helemaal niet ging. Dat noem ik klasse!!!!.En nu, dikke tevredenheid dus.
Wil van de Kleut (26-10-2012 20:50 @ 86.88.135.179)

Opnieuw shutters laten plaatsen. Nu voor 4 ramen in het trapgat.Het is prachtig geworden! Goede service en keurige montage! Van de Kamp kun je met een gerust hart bij mensen om je heen aanraden!
Marjan Baatenburg de Jong (21-9-2012 14:36 @ 84.87.120.206)

N.a.v. een tip van de beheerder van Chaletpark de Zeumersehof zijn wij naar van de Kamp gegaan om gordijnen te zoeken voor ons nieuwe chalet. Er was erg veel keus in veel prijsklasse, en na een vakkundig advies zijn wij tot een mooie keuze gekomen. De gordijnen zijn op vakkundige wijze opgehangen in de serre op een manier waarbij geen enkel ruimteverlies ontstaat en bij alle andere ramen ook alles netjes afgewerkt. Bedankt!
Fam. Spithoven (11-07-2012 21:08 @ 83.83.122.146)

Wij zijn zeer tevreden, alles voldoet aan onze wensen.Hartelijke groeten.
Wim en Thea van Steijn (22-6-2012 11:10 @ 86.85.250.130)

Nadat jullie afgelopen jaar ons huis uitstekend hebben voorzien van zonnewering en horren, lieten we ook graag op onze nieuwe babykamer een hor door jullie plaatsen.Hartelijk bedankt voor de goede en vriendelijke service!
Nico en Mirjam Drost (12-6-2012 22:08 @ 86.93.252.252)

Heel erg bedankt voor de goede service! we zijn erg blij met de rolgordijnen (en de rest natuurlijk) ze werken perfect! Als er weer wat moet gebeuren in of om het huis gaan we zeker weer naar jullie!
Berry en Willeke Hazeleger (02-06-2012 14:53 @ 84.83.149.191)

na onze ervaring met de perfekte uitvoering van de vloerbedekking, was er een rede temeer om dan ook de luxaflex te laten uitvoeren, we zijn er heel erg blij mee, echt het oude vakwerk. 12-04-2012
tiny en siem knaap (01-06-2012 17:35 @ 83.81.39.178)

bedankt voor de vakkundige stoffering van onza sta caravan, het echte vakwerk
tiny en siem knaap 01-06-2012 (01-06-2012 17:30 @ 83.81.39.178)

Kort geleden een Novilon VT wonen vloer laten leggen op de slaapverdiepingen. Prachtige vloer, vakkundig gelegd en een goede service. We zijn er erg blij mee. Onze complimenten! Tevens voor het eerst een shutter aangeschaft. Het is erg mooi geworden! Van de Kamp Woninginrichting is een bedrijf die afspraken nakomt en er is altijd tijd en ruimte voor overleg.
Familie Baatenburg de Jong (15-5-2012 21:52 @ 84.87.120.206)

vorige week een electrische screen geinstalleerd. Erg netjes en vakkundig gedaan, complimenten. (we hebben maar gelijk voor het volgende jaar de screens besteld voor de andere kant van onze woning.
anneke en Dirk Klein, Beatrixlaan (11-05-2012 13:17 @ 86.93.76.174)

Wij zijn prima geholpen, en op een vakkundige wijze geadviseerd. Mensen die met hart en ziel met hun bedrijf bezig zijn. Goede kwaliteit en verzorgd werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden, Bedankt voor de goede zorgen
Gerrit & Nel Borsboom - Ackersate (28-03-2012 16:34 @ 82.170.87.5)

zowel de vloer {PVC} als ook de vitrage vakkundig gelegd en gemaakt en opgehangen. Op de gordijnen moesten we wel even wachten, maar het werd beloond !!! we hopen van beide nog lang te genieten.
fam.Rense (08-12-2011 16:45 @ 86.86.76.111)

Mijn vloer in mijn nieuwe appartement ziet er keurig uit.Het was fijn dat het allemaal zo snel geregeld kon worden, wat een service!Heel erg bedankt.
Mevr. Dijkstra (6-12-2011 9:09 @ 213.46.0.9)

We hebben dit jaar onze showmodellen laten aankleden door vd Kamp. Duidelijk, eerlijk en netjes. De kwaliteit kun je voelen en zien. Dank, ons volgende project staat weer klaar voor jullie. Chapeau!!
Chaletparc de Zeumersehof (22-11-2011 09:12 @ 84.81.10.55)

Ik ben keurig en vakkundig geholpen en heb nu twee uitstekend passende matrassen in mijn nieuwe bed. Kortom: uiterst tevreden.
M. van 't Voort (20-10-2011 12:53 @ 80.56.207.132)

Kort geleden een Novilon VT wonen vloer laten leggen op de slaapverdiepingen. Prachtige vloer, vakkundig gelegd en een goede service. We zijn er erg blij mee. Onze complimenten! Tevens voor het eerst een shutter aangeschaft. Het is erg mooi geworden! Van de Kamp Woninginrichting is een bedrijf die afspraken nakomt en er is altijd tijd en ruimte voor overleg.
Familie Baatenburg de Jong (11-10-2011 12:05 @ 212.187.10.146)

Ruim twee jaar geleden al door jullie shutters en houten jalouzieen laten plaatsen waar we nog steeds super blij mee zijn. Vandaar dat we niet verder op zoek zijn gegaan dan jullie voor houten jalouzieen op de babykamer. En ook dit keer zijn we weer zeer tevreden over jullie. Bedankt.
fam.Reemst (03-10-2011 18:11 @ 80.57.201.160)

Hebben door jullie een pvc vloer laten leggen waar we veel plezier van hebben.Je ziet duidelijk, dat het kwaliteit is en deskundig is gelegd.We zijn door jullie uitstekend geholpen en op een vakkundige wijze geadviseerd.Heel hartelijk dank!!!
Fam. Mondria (17-09-2011 16:46 @ 31.151.121.201)