Insectenwering

Van de Kamp woninginrichting gaat voor kwaliteit en dat is gevonden bij Unilux.


Unilux Nederland ontwikkelt en produceert horren voor de vakhandel. Met innovatieve kwaliteitsproducten houdt Unilux al bijna 20 jaar vliegende insecten buiten. Een betere nachtrust zonder muggen, geen vervelende steken van wespen en geen onhygiënische vliegen meer in huis.

Of het nu gaat om een inzethor, rolhor, rolhordeur, van de Kamp woninginrichting levert het op maat.


Unilux introduceert dé innovatie op het gebied van plisséhordeuren: Plisséfit. De van oorsprong Japanse plisséhordeur is een ongekend succes. Deze plisséhordeur zijn standaard op of in de dag te monteren zónder toevoegingen. Daarnaast is de Plisséfit ook in te korten.

Het uiterlijk is bovendien naar Europese standaard aangepast.

De Nederlandse deursituatie is vergelijkbaar met die in Japan; de achterdeuren gaan naar buiten open. Dit is de belangrijkste reden waarom de traditionele plisséhordeur in andere landen lang niet zo succesvol is als in Nederland en Japan. De Plisséfit kan zowel 'in de dag' als 'op de dag' tegen het kozijn of de muur worden bevestigd. Voor zowel binnen als buitendraaiende deuren, schuifpuien, patio openingen, etc. Zonder gebruik te hoeven maken van extra profielen of borstels. De horren sluiten daardoor beter aan bij de kozijnen en door de compactheid vallen ze nu nog minder op.

 

Tevens heeft van de Kamp woninginrichting maatwerk horren voor kiepkantelramen en ook voor dakraamsytemen van o.a. Velux.