Raamdecoratie » Gordijnen / Inbetweens

Met de gordijnstoffen, inbetweens en de vitrage  die wij in onze collectie hebben, is iedere emotie haalbaar.

Sfeervol, up-to-date, met aandacht voor rijke materialen, warme weefsels en zachte stoffen, in neutrale tinten, actuele kleuren en in diversen maten van transparantie. Maar ook onderhoudsvriendelijke stoffen. Veel kwaliteiten uit onze collectie zijn wasbaar.

 

De collectie van Van de Kamp woninginrichting kent  drukstoffen, stoffen variërend van aparte ausbrenner kwaliteiten tot luxe veloursstoffen. Daarnaast heeft van de Kamp woninginrichting veel uni-stoffen en verduisterende stoffen. Omdat de inbetweens en gordijnstoffen collectie zo enorm uitgebreid is, is voor elk budget wel een leuke stof te vinden waar u desgewenst een maatwerk-gordijn van kunt laten confectioneren.

 

Van de Kamp woninginrichting werkt reeds jaren samen met een professioneel atelier die de aangeleverde stoffen confectioneert tot maatwerk-gordijnen. De gekozen stof, in combinatie met de wijze van afwerking en de ophangmethode, geeft een gordijn zijn gewenste uitstraling. Zo kunt u de stof laten confectioneren met bijvoorbeeld plooien,  ingeslagen ringen of lussen. Ook gordijnen met bijzondere vormen behoren tot de mogelijkheden. Gordijnen kunnen ook desgewenst worden gevoerd.

 

Voordat overgegaan wordt tot het laten confectioneren van de door u gekozen stof, worden uiteraard de maten genomen zodat de op maat gemaakte gordijnen passend hangen.

De gordijnen en inbetweens collectie van Van de Kamp woninginrichting bevat stoffen van Artelux, Your Edition, A House of Happiness, Eijffinger, Linea Terra, Egger, JAB/Chivasso, Ado, de Ploeg en Toppoint.