Raamdecoratie » Paneelgordijnen

Groter, hoger, breder…dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat de raampartijen in woningen ook steeds groter worden. Natuurlijk wilt u optimaal genieten van uw uitzicht en de lichtinval, maar zonder concessies te doen aan uw privacy. Van de Kamp woninginrichting biedt de perfecte raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien, in de vorm van paneelgordijnen.

 

Room divider
Een paneelgordijn is een veelzijdig product. Behalve als perfecte raamdecoratie voor grote glaspartijen, is een paneelgordijn ook zeer goed toepasbaar als room divider. Zo creëert u bijvoorbeeld een mooie thuiswerkplek, fraai afgescheiden van de rest van uw woonkamer.

 

Sfeer en materialen
De sfeer die u met een paneelgordijn in uw interieur creëert, is in grote mate afhankelijk van het materiaal dat u kiest.

 

Kiest u voor stof?
Van de Kamp woninginrichting heeft een groot aanbod in stoffen, zowel in dichte als transparante kwaliteiten. U kunt kiezen uit frisse en trendy kleuren, maar natuurlijk ook uit tijdloze naturellen.

 

Of kiest u voor bamboe, kunststof of folie?
Wij hebben prachtige alternatieve materialen in de collectie. Wat dacht u van een paneelgordijn van papier, voor een prachtige natuurlijke uitstraling, helemaal passend in de nature trend. Voor degenen die echt een exclusief product willen, hebben we diverse folies in de collectie. Deze geven uw interieur een bijzondere uitstraling.

Van de Kamp woninginrichting heeft de collecties van Sunway en Livin’ home in het assortiment.