Raamdecoratie » Rolgordijnen

Huizen zijn niet meer standaard. Raampartijen ook niet. Van de Kamp woninginrichting heeft voor ieder raam een passend rolgordijn. Onze collectie rolgordijnen is zeer breed en biedt vele mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur, modellen en technische toepassingen. De collectie bevat een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen eigenschappen en toepassingen.

 

Bijzondere modellen

In onze collectie vindt u ook  een aantal bijzondere raamdecoratie modellen, ieder met hun eigen eigenschappen en toepassingen:

 

Eclips
Het Eclips duo-rolgordijn bestaat uit 2 lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Deze raamdecoratie leent zich prima om te spelen met lichtinval.


Combi rolgordijnen
Raamdecoratie waarbij twee rolgordijnen achter elkaar geplaatst worden, bijvoorbeeld een transparante en een verduisteringsstof om een dag- en nachtsituatie te creëren. Dit model is goed toepasbaar in een slaapkamer of een babykamer.


Comfort XL
Het Comfort XL rolgordijn biedt de oplossing bij grotere, hogere of bredere ramen. Door de dikkere buis haalt dit model breedtes die bij traditionele raamdecoratie niet mogelijk is.


Dakraam rolgordijnen 
Biedt een rolgordijn-dakraamsysteem voor dakramen, zoals Velux® en Fakro. Bekijk de speciaal geselecteerde rolgordijnstoffen in de collectie.


Digiprint rolgordijnen

Met het Digiprint rolgordijnen is het mogelijk om kleuren en dessins te combineren en daarmee een uniek rolgordijn te creëren. Creeer met onze Digiprint Module uw eigen rolgordijn en zie online wat voor effect dit heeft voor uw raam.

Silversphere rolgordijnen
Dé eyecatcher van deze collectie is het Silversphere rolgordijn, uitgevoerd met mooie pearlchrome aluminium designsteunen, fraaie aluminium onderlat en montageprofiel.

Smart of Perfect fit rolgordijnen

Het Smart rolgordijn zit in een compacte cassette en wordt direct op het raam gemonteerd. Dit model is ideaal voor toepassing op draai-kiepramen of openslaande deuren waar weinig ruimte is voor een standaard rolgordijn.

 

Van de Kamp woninginrichting heeft de collecties van Sunway en Livin’ home in het assortiment.