Raamdecoratie » Verticale jaloezieŽn


Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale jaloezieën. Verticale jaloezieën zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven verticale jaloezieën een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

 

Toepassing
Verticale jaloezieën zijn zeer geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen. Ook voor ramen met afwijkende vormen zijn verticale jaloezieën de perfecte keus. Denk hierbij o.a. aan schuine ramen, erkers en hoekramen. Van de Kamp woninginrichting heeft verschillende materialen in de collectie: textiel, aluminium en kunststof.

 

Materialen

 

Textiel
Er is een ruim aanbod in de sfeervolle collectie textiel lamellen. De collectie bevat mooie naturelle en frisse kleuren in verschillende transparanties. De weefsels zijn fijn en de structuren mooi. Er zitten diverse kwaliteiten in de collectie: brandvertragende, gemetalliseerde en vuilwerende kwaliteiten. Een bijzondere kwaliteit is Greenscreen. Dit materiaal is gemaakt van 100% polyester. Het hangt mooi en is makkelijk in het onderhoud. Screendoek geeft een prachtige lichtfiltering en heeft een moderne uitstraling. Een aparte serie zijn de naturals. Deze serie bevat items van papier. Deze zorgen voor een mooie natural look, perfect passend in de natuurtrend. Textiel lamellen zijn leverbaar in 89 en 127 mm lamelbreedte.

 

Aluminium
Aluminium lamellen bieden veel voordelen: ze zijn vormvast, vochtbestendig, brandvertragend en goed te reinigen. De collectie bevat lamellen met bijzondere finishes, die ieder hun eigen uitstraling hebben. De uni-lamellen zijn bijvoorbeeld leverbaar met een glanzende, matte, suède-achtige en hamerslag afwerking. Ook de geperforeerde kwaliteit ontbreekt niet. Ook hier kunt u kiezen uit mooie tijdloze naturellen en frisse trendy kleuren.
Aluminium lamellen zijn leverbaar in 50, 70 en 89 mm lamelbreedte.

 

Kunststof
Ook kunststof lamellen bieden veel voordelen: ze zijn brandvertragend, makkelijk te reinigen en vochtbestendig, wat ze uitermate geschikt maakt voor toepassing in badkamers en keukens. Ook in de collectie kunststof lamellen zijn een aantal speciale finishes te vinden zoals parelmoer, linnenstructuur en geperforeerde lamellen, in naturelle kleuren.
Kunststof lamellen zijn leverbaar in 52, 70, 89 en 127 mm lamelbreedte.

Alle verticale jaloezieën worden voorzien van een compacte en goedgeleidende aluminium rail.

Van de Kamp woninginrichting heeft de collecties van Sunway en Livin’ home in het assortiment.