Raamdecoratie » Vouwgordijnen

Niets brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, goed gemaakt van een mooie stof.  Onze creativiteit en technische expertise staan garant voor een brede collectie met het perfecte vouwgordijn voor ieder interieur.

Vouwgordijnen kunnen nagenoeg van alle stoffen worden geconfectioneerd. Dit is een prima oplossing voor ruimtes waar vouwgordijnen en eventueel lange gordijnen van dezelfde stof moeten komen.

Vouwgordijnen kunnen worden geconfectioneerd in verschillende uitvoeringen:


Zonder baleinen

Dit model is in het bijzonder geschikt voor lichte, transparante stoffen. Dit is een nonchalant hangend model, passend in de landelijke sfeer.

 

Met baleinen

Deze modellen hangen vlak en zijn voorzien van tunnels met baleinen aan de voor- of achterzijde van het gordijn. Deze modellen hebben een strakkere uitstraling.

         

Bijzondere modellen
Er zijn een aantal bijzondere modellen voor specifieke toepassingen. Zo is er het top-down model, waarbij het vouwgordijn van beneden naar boven en van boven naar beneden te bedienen is. Dit zorgt voor optimale lichtinval en privacy in woonkamer of kantoor.

Er is een model, specifiek voor toepassing in erkers. Dit model heeft een dun stofpakket, waardoor het model goed bedienbaar is.

 

Vouwgordijnen zijn in alle maten te confectioneren, zelfs tot een breedte van 10 meter!

Van de Kamp woninginrichting heeft vouwgordijnen in de collectie van Sunway, Artelux en Inside. Nagenoeg alle stoffen zijn confectioneerbaar tot vouwgordijn door ons professionele atelier.