juni 12, 2018

Klantervaringen

Iedereen zal zeggen dat de klanten tevreden zijn, maar is dat ook echt zo? Wij willen graag laten zien wat de bevindingen van onze klanten zijn. Wat ze vinden van ons bedrijf, ons team, onze producten en onze service. Wat goed is en wat er misschien beter kan. Deze reacties willen wij ook graag met u delen, zodat u precies weet waar u met Van De Kamp Woninginrichting aan toe bent.

Dit zeggen onze klanten:

Wij zijn vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van gordijnen voor de woonkamer.Ze hebben veel mooie stoffen.De gordijnen en rail vakkundig en netjes geplaatst door Hans.Zijn heel blij met de mooie gordijnen. Dank jullie wel.

Fam.J.B. van Effrink Voorthuizen

Van de Kamp voor de 3e ingeschakeld, dit keer voor het plaatsen van een plisse hordeur voor de schuifpui.
Snel en vakkundig geplaatst. Zo goed zelfs dat je de hordeur niet eens ziet. Ook het gegeven advies m.b.t. aanschaf was zeer waardevol.

Fam. Nollen

Tijdens onze oriëntatie voor een nieuwe woninginrichting werden we geattendeerd op v.d. Kamp in Voorthuizen. Vanaf het eerste contact hadden wij meteen een goed gevoel en besloten we niet meer elders te gaan kijken. De persoonlijke benadering, het meedenken en het vakmanschap hebben we als erg fijn ervaren. We zijn héél blij met het resultaat. Hans en Colinda nogmaals hartelijk bedankt.

Moos en Jannie van der Mast

Perfect! Dit bedrijf is een aanrader vanwege de persoonlijke service van Hans en Colinda alsmede hun vakmanschap.
Door omstandigheden konden wij het zelf niet, maar het was voor Hans en zijn medewerker geen enkel probleem om het oude tapijt te verwijderen, af te voeren en ook om de zwaarste meubelen uit ons chalet naar buiten te tillen.
Top! Een aanrader met een score van 10!

Karin en Lex Kleinhout

Wij hebben luxaflex voor ons chalet geleverd gekregen, zag er toppie uit en toen het allemaal opgehangen was…waren wij zeer tevreden… een plaatje!!! Voor het “klompenhok”werd een mooie stevige mat geleverd, waar we veel plezier van zullen hebben.Het meedenken met de klant staat hoog in het vaandel bij firma van de Kamp. Mochten wij weer iets nodig hebben dan zullen wij zeer zeker naar deze woninginrichtingszaak gaan.

Sonja van Hoeven.

Een bedrijf dat wij al eerder opdracht hebben gegeven voor woninginrichting. Ook in mei 2020 hebben ze gezorgd voor een nieuwe pvc-vloer op de gehele benedenverdieping van onze woning met mooie plintafwerking, nieuwe
vloerbedekking op de trap en zonwering binnen. Supergoed geadviseerd en een perfecte uitvoering vd werkzaamheden. Alles binnen de afgesproken tijd en duidelijke offerte. En wat een fijne persoonlijke benadering en deskundige personen om zaken mee te doen! Een 10+ voor dit bedrijf en deze ondernemers!

Henri en Els uit Druten

Nadat Van de Kamp verleden jaar de trap en de hal had bekleed met PVC hebben we onlangs Van de Kamp opnieuw ingeschakeld voor het leggen van een PVC vloer voor de gehele begane grond. We zijn blij en zeer tevreden over het eindresultaat.
Het team van Van de Kamp is vriendelijk, servicegericht, meedenkend en vakkundig.

Fam. Nollen

Een hele fijne samenwerking gehad met Van der Kamp woninginrichting. Ze hebben 14 appartementen voorzien van raambedekking.
We zijn erg goed geholpen met het samenstellen van een collectie, het daadwerkelijk kiezen door bewoners en uiteindelijk het ophangen van alle gordijnen, in betweens en rolgordijnen. Het ziet er prachtig uit!

Hanneke Wissing, JP van den Bent stichting

Toen we bij Forbo in Krommenie het mooiste marmoleum ter wereld voor ons nieuwe huis hadden gezien, werd ons geadviseerd dit wel door een echte vakman te laten leggen. Daar hoefden we niet lang over na te denken: die vinden we bij de voor ons zeer vertrouwde firma van de Kamp! In de winkel zijn we perfect geadviseerd door Angelique en hebben we ook gelijk maar voor prachtige houten jaloezieën van Jasno gekozen. Hans en Hein-Jan hebben het marmoleum superstrak gelegd, het geheel afgemaakt met mooie hoge plinten en de jaloezieën gemonteerd, terwijl Colinda de logistiek perfect voor haar rekening heeft genomen. Beste mensen: enorm bedankt voor jullie geweldige service en fijne samenwerking!

Frans & Chris

Wij kozen bewust voor milieuvriendelijke vloerbedekking en kwamen uit bij de Duitse fabrikant Wineo met de productlijn Purline biovloer. Van de Kamp levert deze vloer. Omdat we in een nieuw appartement gaan wonen en onze loopgeluiden niet erg mochten doorklinken naar de buren, heeft Van de Kamp een kantstrook langs de plint aangebracht en daarna de vloer gelegd. Van de kantstrook is niets meer te zien. Het resultaat, de gelegde vloer, getuigt van vakwerk. Wij zijn zeer tevreden.

C.A. Langeveld

Vanaf ons eerste contact, toen wij ons nog aan het oriënteren waren, hadden wij meteen een goed gevoel en besloten we niet meer elders te gaan kijken.
De communicatie verliep prettig, er werd met ons meegedacht, en we zijn erg tevreden over de producten en de uitvoering.

Sieger en Ella

In de winkel zijn we fijn en vakkundig geholpen. Ze hebben de woonkamer, keuken en gang vinyl gelegd. Alles keurig geinstalleerd. Voor ons is van de Kamp een aanrader.

Yfke en Wim

Heel fijn geholpen en geadviseerd door Hans, Colinda en Angelique. Ze dachten echt mee met ons.
Erg blij met het resultaat.

Gerard en Willy van de Munt.

Ook wij zijn goed geadviseerd bij onze keuze voor raambekleding en hordeur. Alles is snel en vakkundig geplaatst met net even wat extra aandacht voor details!

Wil en Nel

Leuk en enthousiast geholpen in de winkel. Denken goed mee.
Thuis alles netjes ingemeten. Trap + bovenverdieping opnieuw bekleed.
Super vakwerk geleverd, ziet er allemaal strak uit!
En dit alles voor een goede prijs.

Fam. Zandvliet

Afgelopen zomer heeft Hans bij ons dubbele plisséfit hordeuren geplaatst. 2 stuks. We zijn prettig en deskundig geholpen. De hordeuren zijn netjes verwerkt in de plint. We hebben er enorm veel plezier van! Hartelijk dank

Fam Drost, Kootwijkerbroek

Hele goede en prettige ervaring gehad. Na prettig en goed te zijn geadviseerd door Angélique in de winkel hebben we zowel nieuwe gordijnen voor de begane grond als horren voor het hele huis besteld. Hans en Hein-Jan hebben alles heel netjes opgehangen en gemonteerd. Het mailcontact met Colinda verliep ook supernetjes. Al met al, een absolute aanrader voor alles wat met woninginrichting te maken heeft!

Erik en Mariska van der Kieft

Wij zijn super blij met ons zonnescherm dat we door jullie hebben laten plaatsen.
Heel erg bedankt voor de goede service, zeker een aanrader!

Pieter Bikker

Bij toeval terecht gekomen bij Firma v/d Kamp in Voorthuizen. Na wat info over rolgordijnen besloten om het bij hun te kopen. Geen spijt van. Hele aardige mensen en wat nog belangrijker is met kennis van zaken en hele goede service naderhand. Ook nog een nieuwe lamelrail laten plaatsen en ook die is vakkundig aangebracht. Een dikke 10 voor het totale plaatje.

Fam Beyer Stroe

Als we een cijfer moeten geven tussen 1 en 10 dan geven wij een 15, wij zijn in de winkel en thuis zeer goed geholpen door personeel zij waren zeer vriendelijk deskundig en vakkundig, voor alles hadden ze een oplossing of zochten die. Wij zijn zeer tevreden over de samen werking bij het inrichten van ons huis, het is mooi geworden. Bedankt voor alles. Fam. Wemerman.

Fam Wemerman.

Wij hebben onze trap en vloer van de hal laten bekleden met pvc. We hebben in verschillende winkels gekeken naar diverse mogelijkheden, maar bij v/d Kamp voelde alles meteen goed aan. Leuke en vriendelijke bediening in de winkel met kennis van zaken, en de zelfde dag kwam Hans al langs om alles op te meten voor een offerte. Een paar weken later kon alles gerealiseerd worden. Het ziet er nu prachtig uit, wat een vakwerk! Een zeer vriendelijk en vakkundig team, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Daarom wil ik v/d Kamp Woninginrichting aan iedereen aanraden!
Bedankt team v/d Kamp voor de goede service!
Jules en Karin

J.Nollen

Voor de benedenverdieping nieuwe raambekleding uitgezocht bij van de Kamp. Fijn dat er zo meegedacht wordt, prettig contact, goede service. Zeer mooi eindresultaat. Heel blij mee!

Fam. van Deuveren

Heb een een vloer en vitrage gekocht. Ben er heel blij mee goede service vriendelijk en top service .

Stinie

Dank je wel. Het zonnescherm hang weer perfect.

Elly Griekspoor

Even 2 rolluiken geplaatst, snel en vakkundig. Ziet er top uit! Dank voor he goede advies en de service Hans en Colinda👍!

Leo en Linda

Een eerlijk stofferingsbedrijf met veel ervaring en waar je ook nog 100% op kunt bouwen. Maken de zaken tip top voor elkaar. Zowel zakelijk als prive een aanrader!

Gerben Hartkamp

Via positieve ervaringen in de familie, kwamen we bij v.d. Kamp in Voorthuizen terecht. Geweldig! Wat een service, enthousiasme en wat een hulp al bij het uitzoeken. Complimenten voor Angelique! Ook prettig telefonisch contact gehad met Colinda. En bij het opmeten en ophangen van de linnen gordijnen vakkundig en vriendelijk geholpen door Hans. Wij kunnen een ieder dit enthousiaste en betrokken team adviseren!

Fam. Roordink – Putten

Na een grote verbouwing moest alleen de raambekleding nog worden uitgezocht. Het team van Van de Kamp heeft ons hierin geadviseerd en daarbij verrassende suggesties gedaan. Omdat wij al 24 jaar in hetzelfde huis wonen zaten we een beetje vastgeroest in de wijze van aankleding. Door de adviezen van Van de Kamp zijn we nu totaal verrast door de prachtige aankleding. Zij adviseerden ons eens af te wijken van “alles hetzelfde” wat wij gewend waren. Zowel in de keuken, woonkamer als alle slaapkamers hangen nu verschillende raambekledingen. In onze stoutste dromen niet kunnen bedenken wat raambekleding voor je huis kan doen! Het gehele traject van advies tot aan het ophangen is bijzonder soepel en in prima overleg gegaan, en dat tegen een bijzonder redelijk tarief! Wij zullen dan ook aan iedereen Woninginrichting Van de Kamp van harte aanbevelen! Super bedankt voor al jullie hulp en werk! We zijn er geweldig blij mee!

Fam. Van ’t Hol – Barneveld

Weer helemaal top geregeld door V.d. Kamp Woninginrichting! Horren voor de openslaande deuren en de slaapkamerramen. Snel geregeld en mooi geplaatst, vakwerk Hans dank! Dit jaar ook nieuwe gordijnen, dan zijn we er weer. Goede service, vakwerk, echt een aanrader!

Fam. Barten Zeist

Van begin tot eind top. Fijn contact en een super eindresultaat. In van die enquêtes wordt altijd gevraagd of u betreffend bedrijf zou aanbevelen bij familie en vrienden..JA! (Marmoleum,Vinyl, houten jaloezieën en verduisterende dakraamgordijnen)

Fam. Vonk

Bij toeval zijn wij bij het zoeken naar gordijnen terecht gekomen bij de fa. v.d.Kamp in Voorthuizen. Wat een openbaring. Goed gemotiveerde mensen met uitstekende kennis van zaken. Angelique heeft ons fantastisch begeleid. Het plaatsen van de rails, raamdecoratie en het ophangen van de gordijnen is door Hans fantastisch gedaan. Ook aan de telefoon werden wij door Colinda prettig te woord gestaan. Wij zijn ook uitermate tevreden over de aftersale-service. Deze woninginrichter is zeker een aanrader.

Fam. Janssen

5 october is v d kamp langs geweest voor een nieuwe vloer het is vlot en geweldig verlopen niets was teveel bedankt voor de prettige afhandeling gr piet en el v drunen.

Van Drunen

22 september heeft van de Kamp een prachtige PVC vloer in ons huis gelegd. Naast dat het voorspoedig liep, is het eindresultaat ook erg mooi. We zijn er heel blij mee! Bedankt voor het meedenken en helpen. Groeten Arjan en Gertine

Fam. van de Grootevheen

Voor onze nieuwe woning wilden wij graag duettes die breder dan 300cm zijn. Maar die zijn er niet overal. In onze vorige woning hebben wij ook alles (vloer, raambekleding), zeer naar tevredenheid, door Van de Kamp laten doen. Dus daarom nu natuurlijk weer teruggekomen. Duettes uitgezocht, wederom goed geadviseerd en na een zeer snelle levering zijn deze afgelopen week opgehangen. Ze hangen geweldig! Bedankt weer allemaal!

Helen van Maanen

Het doek van ons zonnescherm was na zo’n 10 jaar inmiddels aan vervanging toe. De regen doorkruiste de eerste afspraak (werd ook keurig daarover gebeld), maar inmiddels zit het nieuwe doek erop. Prima service van een vertrouwd adres.

Fam. Van de Pol

Een complete renovatie waarbij het huis zijn karakter moest behouden. Wat een geduld was er met het uitzoeken van de aankleding. Extra overleg omdat er toch iets mooiers of beters was in de ogen van van de Kamp. Heerlijk dat meedenken, zeker niet opdringerig, nee erg waardevol. Dan wordt alles gestoffeerd, problemen zijn er niet, ze denken in oplossingen. En het is een plaatje geworden. Wij zijn meer dan tevreden.

Fam Donkervoort.

Na veel woninginrichters te hebben bezocht ben ik bij van de Kamp terecht gekomen. Angélique hielp mij zeer professioneel en zonder enige druk tot het sluiten van de deal, dat was fijn. Hans heeft alles tot in de puntjes verzorgd in huis en op de achtergrond zorgde Colinda dat de bestellingen en planning goed verliepen. Heel fijn dat er contact met mij werd gehouden en zaken tussentijds met mij werden afgestemd. Het resultaat is boven verwachting!

Marieke Wormgoor

We waren als eens elders wezen kijken voor duettes van Sunway. Tot we bij van de Kamp in Voorthuizen terecht kwamen. Wat een goede service kregen we daar. Wat een goede adviezen en het meedenken over alles. Jullie dachten met ons mee, op alle vragen die we hadden kwam een antwoord en als ze het niet wisten gingen ze voor ons op zoek of belde de leverancier om ons toch de antwoorden te kunnen geven. We zijn zeer tevreden met alle service die ze ons gegeven hebben! Heel veel dank we zullen

Mieke Dohmen

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we ons laten helpen door Van de Kamp. We waren erg tevreden over het advies: ze hebben goed met ons meegedacht en waren duidelijk gericht op onze tevredenheid en niet op de maximale verkoopwaarde. Ze zetten ook geen druk: We konden meerdere stalen lenen en konden die rustig op ons gemak bestuderen. Ook het leggen gebeurde vakkundig, volgens afspraak en het resultaat ziet er prachtig uit. Nog elke dag genieten we van onze keuze voor vd Kamp

Fam Sluis

Opnieuw wil ik jullie bedanken, voor het mee denken om de juiste keuze te maken en het vakwerk wat is afgeleverd bij het leggen van het vinyl.Alle vertrekken zien er weer prachtig uit tot in de kelder toe. Alles tot in de puntjes, er is geen speld tussen te krijgen,dus geen 100 maar 200 procent samen.

Wil van de Kleut

Samen met mijn vrouw langs gegaan bij Van de Kamp op zoek naar een goed matras. Wij werden goed ontvangen en kregen duidelijk advies van de verkoopmedewerkster. Geen verkooppraat, maar een eerlijk advies! Wij zijn blij met onze nieuwe matrassen en snelle levering, toppie! Echt een aanrader Van de kamp woninginrichting. Nogmaals dank.

Fam. Pater

Wij hebben ons nieuwe appartement laten stofferen door Fa. van de Kamp. Wij zijn daar al jarenlang klant en ook deze keer zijn wij op een geweldige manier geholpen!!!!! De vloer prachtig gelegd tot in het hoekje van de meterkast!!!!En in de winkel door Jacqueline ( ik weet niet zeker of ik de naam goed heb) die mij uitstekend heeft geadviseerd. Hartelijk dank voor de goede hulp!!!!!!

Dhr. en mevr. Van Welie

Wij hebben shutters voor een rond raam laten plaatsen. Een stukje maatwerk wat super is gelukt. Wij zijn gelukkig met eind resultaat en fijne manier van zaken doen. Wij komen zeker terug.

K.A. van Olst

Al jarenlang zijn we klant bij de fa. Van de Kamp voor het stofferen van onze woning. En ook op de slaapafdeling weten ze waar ze over praten, zo bleek onlangs maar weer. Heel fijn dat ik mocht proefslapen op een nieuw matras, dat door Hans na een lange werkweek toch nog even gebracht werd. Bedankt allemaal!

A. Westeneng

Wij zijn fantastisch geadviseerd met als eind resultaat een prachtige PVC vloer. Van de Kamp en medewerkers hartelijk dank hiervoor.

Fa. Veenendaal

en in Voorthuizen komen wonen,hoorde dat Fam van Kamp een Woninginrichting in Voorthuizen een Gezonde zaak is .Ben naar de zaak gegaan,daar krijg je al een goed uitleg van over wat het beste is.Het is Keurig gelegd,goede afspraken fijne Mensen goed advies ,keurig gedaan Hartelijk Dank alle lof en vertrouwen. Zeer aan te bevelen.

Ada Boekholt

De medewerkers van Van der Kamp hebben ons uitstekend geholpen bij het maken van de keuze van onze gordijnen en tapijt. Verschillende mogelijkheden hebben we samen doorgesproken, en stalen mochten we thuis bekijken. Ook het maken van de gordijnen en leggen van het tapijt is zeer goed uitgevoerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Remke en Paul

Keurig aan de afspraken gehouden, ondanks de zware enkelblessure van Hans. Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook het advies in de winkel was van hoge kwaliteit net als de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank hiervoor en het beste met de blessure van Hans.

Fam. Jansen

Gelet op de eerdere goede ervaringen met dit bedrijf ons nieuwe huis in laten richten door dit bedrijf. We zijn erg tevreden over de geleverde materialen en de wijze waarop ze zijn gemonteerd. De prijs/kwaliteit verhouding is ook goed. Alle lof voor het door jullie geleverde werk en de prettige contacten! Hebben we in de toekomst nog iets nodig voor onze woning dan zijn jullie onze keus.

Henri en Els

Het ziet er fantastisch uit, nu met de nieuwe shutters voor het doucheraam en de slaapkamer en overloop. prima stuk vakwerk we zijn er zeer tevreden mee!

Arnold Nijholt

No Title

juli 8, 2020

Wij zijn vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van gordijnen voor de woonkamer.Ze hebben veel mooie stoffen.De gordijnen en rail vakkundig en netjes geplaatst door Hans.Zijn heel blij met de mooie gordijnen. Dank jullie wel.

Fam.J.B. van Effrink Voorthuizen

No Title

juli 4, 2020

Van de Kamp voor de 3e ingeschakeld, dit keer voor het plaatsen van een plisse hordeur voor de schuifpui.
Snel en vakkundig geplaatst. Zo goed zelfs dat je de hordeur niet eens ziet. Ook het gegeven advies m.b.t. aanschaf was zeer waardevol.

Fam. Nollen

No Title

juni 2, 2020

Tijdens onze oriëntatie voor een nieuwe woninginrichting werden we geattendeerd op v.d. Kamp in Voorthuizen. Vanaf het eerste contact hadden wij meteen een goed gevoel en besloten we niet meer elders te gaan kijken. De persoonlijke benadering, het meedenken en het vakmanschap hebben we als erg fijn ervaren. We zijn héél blij met het resultaat. Hans en Colinda nogmaals hartelijk bedankt.

Moos en Jannie van der Mast

No Title

juni 1, 2020

Perfect! Dit bedrijf is een aanrader vanwege de persoonlijke service van Hans en Colinda alsmede hun vakmanschap.
Door omstandigheden konden wij het zelf niet, maar het was voor Hans en zijn medewerker geen enkel probleem om het oude tapijt te verwijderen, af te voeren en ook om de zwaarste meubelen uit ons chalet naar buiten te tillen.
Top! Een aanrader met een score van 10!

Karin en Lex Kleinhout

No Title

mei 24, 2020

Wij hebben luxaflex voor ons chalet geleverd gekregen, zag er toppie uit en toen het allemaal opgehangen was…waren wij zeer tevreden… een plaatje!!! Voor het “klompenhok”werd een mooie stevige mat geleverd, waar we veel plezier van zullen hebben.Het meedenken met de klant staat hoog in het vaandel bij firma van de Kamp. Mochten wij weer iets nodig hebben dan zullen wij zeer zeker naar deze woninginrichtingszaak gaan.

Sonja van Hoeven.