juni 12, 2018

Klantervaringen

Iedereen zal zeggen dat de klanten tevreden zijn, maar is dat ook echt zo? Wij willen graag laten zien wat de bevindingen van onze klanten zijn. Wat ze vinden van ons bedrijf, ons team, onze producten en onze service. Wat goed is en wat er misschien beter kan. Deze reacties willen wij ook graag met u delen, zodat u precies weet waar u met Van De Kamp Woninginrichting aan toe bent.

Dit zeggen onze klanten:

Rated 0 out of 5
32 uren geleden

Het is fijn samenwerken met Hans en Colinda. Wij hebben van de Kamp gevraagd onze woning te voorzien van vouwgordijnen, shuttters en horren en naar volle tevredenheid. Goede service van inmeten tot het met montage er wordt keurig gewerkt en meegedacht. Wij zijn zeer tevreden!

Fam. Van der Graaf, Emst.
Rated 0 out of 5
een week geleden

Van de Kamp heeft bij ons nieuwe vloerbedekking op de trap en de overloop gelegd en wij zijn zeer tevreden.
Ze werken zeer precies en netjes en maken van een oude trap een echt kunstwerk.
bedankt voor de service.

André & Nelleke Zwart
Rated 0 out of 5
2 weken geleden

Zoals vanouds, wij werken graag met bedrijven uit Voorthuizen, zijn wij zeer tevreden met het resultaat van de stoffering van onze woning. De bovenverdieping en de trap met mooi tapijt en de benedenverdieping met een prachtig gelegde PVC visgraat vloer. De samenwerking met Hans en Colinda was perfect, alles op de afgesproken tijd.
Wij zijn er blij mee!

Fam Wijnveen
Rated 0 out of 5
1 maand geleden

Vanaf het inmeten tot het monteren van de hor is het van A tot Z zeer goed verlopen.
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe hor.

R. van de Mast
Rated 0 out of 5
1 maand geleden

Van de Kamp Woninginrichting heeft onze beide trappen en de bovenverdieping voorzien van vinyl en het resultaat is in een woord GEWELDIG!
Ons huis is nu gewoon echt af en we krijgen veel positieve reacties.
Dank jullie wel, we zijn er erg blij mee!!!

Van de Glind
Rated 0 out of 5
3 maanden geleden

Zo als wij gewend zijn van Woninginrichting van de Kamp VOF:

Perfecte behandeling, Prima werk en als klant ZEER TEVREDEN.
VAN HARTE AANBEVOLEN.

Fam. Van Dompseler
Rated 0 out of 5
3 maanden geleden

Wij zijn heel erg tevreden over de hoordeur en horren voor de ramen die geplaatst zijn in onze recreatiewoning. Het hartelijke ontvangst in de winkel, uitgebreide uitleg en mogelijkheden, de kwaliteit, en het vakkundig monteren. Zeker een aanbeveling waard.

Klaas en Nel Groenenberg
Rated 0 out of 5
3 maanden geleden

Wij zijn erg blij met de stoffering van onze nieuwe woning. PVC vloer is vakkundig gelegd en raambekleding keurig opgehangen. Alle medewerkers hebben passie voor hun vak en verstand van hun vak. Nogmaals super bedankt voor het mooie eindresultaat.

Fred en Lucette Keijzer
Rated 0 out of 5
4 maanden geleden

Wij hebben onze trap laten bekleden met een traploper , en de zoldertrap met het zelfde tapijt als de loper op de trap, vakmanschap, kwaliteit en goede service.!! Onze dank is groot!!

Dirk en Aline van Hierden
Rated 0 out of 5
4 maanden geleden

Beste Hans en Colinda,
Hier een tevreden klant, wat zijn we toch blij met het resultaat!
Recent zonwering geplaatst, en het is prachtig geworden!
Inmiddels is ons hele huis al ingericht door jullie, en dat zegt heel veel.
Jullie zijn zeer betrouwbaar, super vriendelijk maar bovenal een hele nette werkwijze!
Complimenten.
Hartelijke groet,

Gert en Annekoos Beitler
Rated 0 out of 5
7 maanden geleden

Wat hebben jullie prachtig werk geleverd, vakwerk! Dank voor jullie fijne service en het meedenken in het hele proces. We komen graag weer eens bij jullie terug!

Jorieke de Frêtes
Rated 0 out of 5
8 maanden geleden

Vakman schap erg klant vriendelijk
Service prima geeft goed advies

Eric warnies
Rated 0 out of 5
10 maanden geleden

Vakmanschap en passie voor het vak zijn de woorden die dit bedrijf het beste omschrijven in alle facetten van het werk. Het in de winkel (geduldig) helpen bij het maken van de juiste keuzes, het mogen meenemen van stalen en de afronding bij het leggen van een prachtige pvc-vloer.

Jeroen en Gerjanne
Rated 0 out of 5
11 maanden geleden

Fijn geholpen met het uitzoeken van vloerbedekking en van de raambekleding voor onze slaapkamer. Hiervoor zijn we meerdere malen in de winkel geweest en voor het meenemen van stalen, wat geen enkel probleem was. Levering is volgens afspraak verlopen en het resultaat is prachtig! Bedankt voor jullie advies en service.

Mark en Jeannette Ursem, Voorthuizen
Rated 0 out of 5
11 maanden geleden

Super geholpen door Woninginrichting Van De Kamp! Je krijgt de tijd en ruimte om het product te kiezen wat past bij je huis. Daarbij krijg je goed advies. Na je keuze wordt alle zorg uit handen genomen, erg fijn! We zijn erg blij met de raamdecoratie en screens. Je merkt dat het van topkwaliteit is!

Richard en Rachel
Rated 0 out of 5
11 maanden geleden

Dankzij vandekampwoninginrichting hebben wij nu een prachtig beklede trap.

Fam. van Essen
Rated 0 out of 5
12 maanden geleden

Goed werk geleverd prettige sfeer

Fam van Blitterswijk
Rated 0 out of 5
15 maanden geleden

Wij zijn vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van gordijnen voor de woonkamer.Ze hebben veel mooie stoffen.De gordijnen en rail vakkundig en netjes geplaatst door Hans.Zijn heel blij met de mooie gordijnen. Dank jullie wel.

Fam.J.B. van Effrink Voorthuizen
Rated 0 out of 5
15 maanden geleden

Van de Kamp voor de 3e ingeschakeld, dit keer voor het plaatsen van een plisse hordeur voor de schuifpui.
Snel en vakkundig geplaatst. Zo goed zelfs dat je de hordeur niet eens ziet. Ook het gegeven advies m.b.t. aanschaf was zeer waardevol.

Fam. Nollen
Rated 0 out of 5
16 maanden geleden

Tijdens onze oriëntatie voor een nieuwe woninginrichting werden we geattendeerd op v.d. Kamp in Voorthuizen. Vanaf het eerste contact hadden wij meteen een goed gevoel en besloten we niet meer elders te gaan kijken. De persoonlijke benadering, het meedenken en het vakmanschap hebben we als erg fijn ervaren. We zijn héél blij met het resultaat. Hans en Colinda nogmaals hartelijk bedankt.

Moos en Jannie van der Mast
Rated 0 out of 5
16 maanden geleden

Perfect! Dit bedrijf is een aanrader vanwege de persoonlijke service van Hans en Colinda alsmede hun vakmanschap.
Door omstandigheden konden wij het zelf niet, maar het was voor Hans en zijn medewerker geen enkel probleem om het oude tapijt te verwijderen, af te voeren en ook om de zwaarste meubelen uit ons chalet naar buiten te tillen.
Top! Een aanrader met een score van 10!

Karin en Lex Kleinhout
Rated 0 out of 5
17 maanden geleden

Wij hebben luxaflex voor ons chalet geleverd gekregen, zag er toppie uit en toen het allemaal opgehangen was…waren wij zeer tevreden… een plaatje!!! Voor het “klompenhok”werd een mooie stevige mat geleverd, waar we veel plezier van zullen hebben.Het meedenken met de klant staat hoog in het vaandel bij firma van de Kamp. Mochten wij weer iets nodig hebben dan zullen wij zeer zeker naar deze woninginrichtingszaak gaan.

Sonja van Hoeven.
Rated 0 out of 5
17 maanden geleden

Een bedrijf dat wij al eerder opdracht hebben gegeven voor woninginrichting. Ook in mei 2020 hebben ze gezorgd voor een nieuwe pvc-vloer op de gehele benedenverdieping van onze woning met mooie plintafwerking, nieuwe
vloerbedekking op de trap en zonwering binnen. Supergoed geadviseerd en een perfecte uitvoering vd werkzaamheden. Alles binnen de afgesproken tijd en duidelijke offerte. En wat een fijne persoonlijke benadering en deskundige personen om zaken mee te doen! Een 10+ voor dit bedrijf en deze ondernemers!

Henri en Els uit Druten
Rated 0 out of 5
18 maanden geleden

Nadat Van de Kamp verleden jaar de trap en de hal had bekleed met PVC hebben we onlangs Van de Kamp opnieuw ingeschakeld voor het leggen van een PVC vloer voor de gehele begane grond. We zijn blij en zeer tevreden over het eindresultaat.
Het team van Van de Kamp is vriendelijk, servicegericht, meedenkend en vakkundig.

Fam. Nollen
Rated 0 out of 5
20 maanden geleden

Een hele fijne samenwerking gehad met Van der Kamp woninginrichting. Ze hebben 14 appartementen voorzien van raambedekking.
We zijn erg goed geholpen met het samenstellen van een collectie, het daadwerkelijk kiezen door bewoners en uiteindelijk het ophangen van alle gordijnen, in betweens en rolgordijnen. Het ziet er prachtig uit!

Hanneke Wissing, JP van den Bent stichting
Rated 0 out of 5
21 maanden geleden

Toen we bij Forbo in Krommenie het mooiste marmoleum ter wereld voor ons nieuwe huis hadden gezien, werd ons geadviseerd dit wel door een echte vakman te laten leggen. Daar hoefden we niet lang over na te denken: die vinden we bij de voor ons zeer vertrouwde firma van de Kamp! In de winkel zijn we perfect geadviseerd door Angelique en hebben we ook gelijk maar voor prachtige houten jaloezieën van Jasno gekozen. Hans en Hein-Jan hebben het marmoleum superstrak gelegd, het geheel afgemaakt met mooie hoge plinten en de jaloezieën gemonteerd, terwijl Colinda de logistiek perfect voor haar rekening heeft genomen. Beste mensen: enorm bedankt voor jullie geweldige service en fijne samenwerking!

Frans & Chris
Rated 0 out of 5
22 maanden geleden

Wij kozen bewust voor milieuvriendelijke vloerbedekking en kwamen uit bij de Duitse fabrikant Wineo met de productlijn Purline biovloer. Van de Kamp levert deze vloer. Omdat we in een nieuw appartement gaan wonen en onze loopgeluiden niet erg mochten doorklinken naar de buren, heeft Van de Kamp een kantstrook langs de plint aangebracht en daarna de vloer gelegd. Van de kantstrook is niets meer te zien. Het resultaat, de gelegde vloer, getuigt van vakwerk. Wij zijn zeer tevreden.

C.A. Langeveld
Rated 0 out of 5
22 maanden geleden

Vanaf ons eerste contact, toen wij ons nog aan het oriënteren waren, hadden wij meteen een goed gevoel en besloten we niet meer elders te gaan kijken.
De communicatie verliep prettig, er werd met ons meegedacht, en we zijn erg tevreden over de producten en de uitvoering.

Sieger en Ella
Rated 0 out of 5
23 maanden geleden

In de winkel zijn we fijn en vakkundig geholpen. Ze hebben de woonkamer, keuken en gang vinyl gelegd. Alles keurig geinstalleerd. Voor ons is van de Kamp een aanrader.

Yfke en Wim
Rated 0 out of 5
23 maanden geleden

Heel fijn geholpen en geadviseerd door Hans, Colinda en Angelique. Ze dachten echt mee met ons.
Erg blij met het resultaat.

Gerard en Willy van de Munt.
Rated 0 out of 5
25 maanden geleden

Ook wij zijn goed geadviseerd bij onze keuze voor raambekleding en hordeur. Alles is snel en vakkundig geplaatst met net even wat extra aandacht voor details!

Wil en Nel
Rated 0 out of 5
28 maanden geleden

Leuk en enthousiast geholpen in de winkel. Denken goed mee.
Thuis alles netjes ingemeten. Trap + bovenverdieping opnieuw bekleed.
Super vakwerk geleverd, ziet er allemaal strak uit!
En dit alles voor een goede prijs.

Fam. Zandvliet
Rated 0 out of 5
29 maanden geleden

Afgelopen zomer heeft Hans bij ons dubbele plisséfit hordeuren geplaatst. 2 stuks. We zijn prettig en deskundig geholpen. De hordeuren zijn netjes verwerkt in de plint. We hebben er enorm veel plezier van! Hartelijk dank

Fam Drost, Kootwijkerbroek
Rated 0 out of 5
29 maanden geleden

Hele goede en prettige ervaring gehad. Na prettig en goed te zijn geadviseerd door Angélique in de winkel hebben we zowel nieuwe gordijnen voor de begane grond als horren voor het hele huis besteld. Hans en Hein-Jan hebben alles heel netjes opgehangen en gemonteerd. Het mailcontact met Colinda verliep ook supernetjes. Al met al, een absolute aanrader voor alles wat met woninginrichting te maken heeft!

Erik en Mariska van der Kieft
Rated 0 out of 5
29 maanden geleden

Wij zijn super blij met ons zonnescherm dat we door jullie hebben laten plaatsen.
Heel erg bedankt voor de goede service, zeker een aanrader!

Pieter Bikker
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

Bij toeval terecht gekomen bij Firma v/d Kamp in Voorthuizen. Na wat info over rolgordijnen besloten om het bij hun te kopen. Geen spijt van. Hele aardige mensen en wat nog belangrijker is met kennis van zaken en hele goede service naderhand. Ook nog een nieuwe lamelrail laten plaatsen en ook die is vakkundig aangebracht. Een dikke 10 voor het totale plaatje.

Fam Beyer Stroe
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

Als we een cijfer moeten geven tussen 1 en 10 dan geven wij een 15, wij zijn in de winkel en thuis zeer goed geholpen door personeel zij waren zeer vriendelijk deskundig en vakkundig, voor alles hadden ze een oplossing of zochten die. Wij zijn zeer tevreden over de samen werking bij het inrichten van ons huis, het is mooi geworden. Bedankt voor alles. Fam. Wemerman.

Fam Wemerman.
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

Wij hebben onze trap en vloer van de hal laten bekleden met pvc. We hebben in verschillende winkels gekeken naar diverse mogelijkheden, maar bij v/d Kamp voelde alles meteen goed aan. Leuke en vriendelijke bediening in de winkel met kennis van zaken, en de zelfde dag kwam Hans al langs om alles op te meten voor een offerte. Een paar weken later kon alles gerealiseerd worden. Het ziet er nu prachtig uit, wat een vakwerk! Een zeer vriendelijk en vakkundig team, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Daarom wil ik v/d Kamp Woninginrichting aan iedereen aanraden!
Bedankt team v/d Kamp voor de goede service!
Jules en Karin

J.Nollen
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

Voor de benedenverdieping nieuwe raambekleding uitgezocht bij van de Kamp. Fijn dat er zo meegedacht wordt, prettig contact, goede service. Zeer mooi eindresultaat. Heel blij mee!

Fam. van Deuveren
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

Heb een een vloer en vitrage gekocht. Ben er heel blij mee goede service vriendelijk en top service .

Stinie
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

Dank je wel. Het zonnescherm hang weer perfect.

Elly Griekspoor
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

Even 2 rolluiken geplaatst, snel en vakkundig. Ziet er top uit! Dank voor he goede advies en de service Hans en Colinda?!

Leo en Linda
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

Een eerlijk stofferingsbedrijf met veel ervaring en waar je ook nog 100% op kunt bouwen. Maken de zaken tip top voor elkaar. Zowel zakelijk als prive een aanrader!

Gerben Hartkamp
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

Via positieve ervaringen in de familie, kwamen we bij v.d. Kamp in Voorthuizen terecht. Geweldig! Wat een service, enthousiasme en wat een hulp al bij het uitzoeken. Complimenten voor Angelique! Ook prettig telefonisch contact gehad met Colinda. En bij het opmeten en ophangen van de linnen gordijnen vakkundig en vriendelijk geholpen door Hans. Wij kunnen een ieder dit enthousiaste en betrokken team adviseren!

Fam. Roordink – Putten
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

Na een grote verbouwing moest alleen de raambekleding nog worden uitgezocht. Het team van Van de Kamp heeft ons hierin geadviseerd en daarbij verrassende suggesties gedaan. Omdat wij al 24 jaar in hetzelfde huis wonen zaten we een beetje vastgeroest in de wijze van aankleding. Door de adviezen van Van de Kamp zijn we nu totaal verrast door de prachtige aankleding. Zij adviseerden ons eens af te wijken van “alles hetzelfde” wat wij gewend waren. Zowel in de keuken, woonkamer als alle slaapkamers hangen nu verschillende raambekledingen. In onze stoutste dromen niet kunnen bedenken wat raambekleding voor je huis kan doen! Het gehele traject van advies tot aan het ophangen is bijzonder soepel en in prima overleg gegaan, en dat tegen een bijzonder redelijk tarief! Wij zullen dan ook aan iedereen Woninginrichting Van de Kamp van harte aanbevelen! Super bedankt voor al jullie hulp en werk! We zijn er geweldig blij mee!

Fam. Van ’t Hol – Barneveld
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

Weer helemaal top geregeld door V.d. Kamp Woninginrichting! Horren voor de openslaande deuren en de slaapkamerramen. Snel geregeld en mooi geplaatst, vakwerk Hans dank! Dit jaar ook nieuwe gordijnen, dan zijn we er weer. Goede service, vakwerk, echt een aanrader!

Fam. Barten Zeist
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

Van begin tot eind top. Fijn contact en een super eindresultaat. In van die enquêtes wordt altijd gevraagd of u betreffend bedrijf zou aanbevelen bij familie en vrienden..JA! (Marmoleum,Vinyl, houten jaloezieën en verduisterende dakraamgordijnen)

Fam. Vonk
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

Bij toeval zijn wij bij het zoeken naar gordijnen terecht gekomen bij de fa. v.d.Kamp in Voorthuizen. Wat een openbaring. Goed gemotiveerde mensen met uitstekende kennis van zaken. Angelique heeft ons fantastisch begeleid. Het plaatsen van de rails, raamdecoratie en het ophangen van de gordijnen is door Hans fantastisch gedaan. Ook aan de telefoon werden wij door Colinda prettig te woord gestaan. Wij zijn ook uitermate tevreden over de aftersale-service. Deze woninginrichter is zeker een aanrader.

Fam. Janssen
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

5 october is v d kamp langs geweest voor een nieuwe vloer het is vlot en geweldig verlopen niets was teveel bedankt voor de prettige afhandeling gr piet en el v drunen.

Van Drunen
Rated 0 out of 5
3 jaren geleden

22 september heeft van de Kamp een prachtige PVC vloer in ons huis gelegd. Naast dat het voorspoedig liep, is het eindresultaat ook erg mooi. We zijn er heel blij mee! Bedankt voor het meedenken en helpen. Groeten Arjan en Gertine

Fam. van de Grootevheen